NVM Vacaturebank

Adverteren

Plaats hier uw vacature en kom onder de aandacht van ruim 3.000 mondhygiënisten in Nederland!
Wat zijn de mogelijkheden?

Tijdschrift (+ gratis online!)
Vanaf een bedrag van € 443,- excl. btw kunt u uw personeelsadvertentie in het NTvM plaatsen. Daarbij ontvangt u de mogelijkheid om kosteloos uw vacature ook online te plaatsen voor een periode van maximaal zes weken!

Bekijk de tariefkaart en de voorwaarden.

Online

Mochten de kosten voor een personeelsadvertentie in het tijdschrift te hoog zijn voor uw organisatie of wilt u direct een vacature plaatsen, dan bieden wij u de mogelijkheid om voor een bedrag van € 350,- excl. btw* uw vacature online te plaatsen op de vacaturesite van het NTvM voor een periode van zes weken. Daarbij bieden wij u een staffelkorting aan van 50% mocht u na deze zes weken de vacature voor nog eens zes weken willen herhalen.

*Leden van NVM-mondhygiënisten ontvangen een korting en plaatsen hun vacature zes weken online voor € 210,- excl. btw.

Hoe gaat het in zijn werk?
Klik hier om automatisch te worden doorgelinkt naar het invulformulier.

Na het invullen van de vacaturetekst wordt deze door ons gecontroleerd en direct op de website geplaatst.

Wilt u ook in het tijdschrift staan om zo uw praktijk nog beter onder de aandacht te brengen? Neem dan telefonisch contact op met Cross Media Nederland B.V. via 010-7421020.

Bij het online plaatsen van de vacature dient u uw reservering voor de ruimte in het NTvM aan te geven via traffic@crossmedianederland.com.

Ik heb hulp nodig!

Mocht u hulp nodig hebben bij het invullen van het invulformulier of voor het opmaken van een advertentie dan kan Cross Media Nederland B.V. u hier ook mee van dienst zijn.

GabaPhilipsDentiadGSK