NVM Vacaturebank

Adverteren

Plaats hier je vacature en kom onder de aandacht van ruim 4.100 mondhygiënisten in Nederland!

Wat zijn de mogelijkheden?

Tijdschrift (+ gratis online!)
Vanaf een bedrag van €443,- excl. btw kun je je personeelsadvertentie in het NTvM plaatsen. Daarbij ontvang je de mogelijkheid om de vacature kosteloos ook online te plaatsen voor een periode van maximaal zes weken!

Bekijk de tariefkaart en de voorwaarden.

Online

Mochten de kosten voor een personeelsadvertentie in het tijdschrift te hoog zijn voor jouw organisatie of wil je direct een vacature plaatsen, dan bieden wij je de mogelijkheid om voor een bedrag van €350,- excl. btw* je vacature online te plaatsen op de vacaturesite van het NTvM voor een periode van zes weken. Daarbij bieden we je een staffelkorting aan van 50% mocht je na deze zes weken de vacature voor nog eens zes weken willen herhalen.

*Leden van NVM-mondhygiënisten ontvangen een korting en plaatsen hun vacature zes weken online voor €210,- excl. btw.

Hoe gaat het in zijn werk?
Klik hier om automatisch te worden doorgelinkt naar het invulformulier.

Na het invullen van de vacaturetekst wordt deze door ons gecontroleerd en direct op de website geplaatst.

Wil je ook in het tijdschrift staan om je praktijk zo nog beter onder de aandacht te brengen? Neem dan telefonisch contact op met Cross Media Nederland B.V. via 010-7421020.

Bij het online plaatsen van de vacature dien je je reservering voor de ruimte in het NTvM aan te geven via traffic@crossmedianederland.com

Ik heb hulp nodig!

Mocht je hulp nodig hebben bij het invullen van het invulformulier of voor het opmaken van een advertentie dan kan Cross Media Nederland B.V. je hier ook mee van dienst zijn.

GabaOral BPhilipsDentiadGSK